Volg Robert-Jan van Diepen op TwitterVolg ons op SlideShare

   
 

Inschrijven nieuwsbrief

 
   

DiepbiZniZ Consulting
Lepelblad 7

1452 VN Ilpendam
Tel: +31 (0)20 436 05 74
Fax: +31 (0)20 436 05 73

Onze eyetracking diensten

Eyetracking laat ons zien waar uw klanten kijken en belangrijker: niet kijken! Onze kennis en ervaring hebben wij de afgelopen jaren opgedaan op websites en printmedia. DiepbiZniZ is specialist van het eerste uur. Hoe eyetracking het beste toe te passen en te interpreteren heeft voor ons geen geheimen meer.

Eyetracking usability onderzoek van websites

Het testen en verbeteren van websites waarbij de focus ligt op het zoeken naar informatie en het sneller vindbaar maken daarvan.

Eyetracking usability onderzoek van webwinkels

Het testen en verbeteren van webwinkels waarbij de focus ligt op het zoeken en bestellen van producten om de conversie te verhogen.

Eyetracking usability onderzoek van e-mailnieuwsbrieven

Het testen en verbeteren van e-mailnieuwsbrieven waarbij de focus ligt op de leesbaarheid en doorklikbaarheid van items in de nieuwsbrief.

Eyetracking usability onderzoek van specifieke webapplicaties

Het testen en verbeteren van webapplicaties die ontworpen zijn voor bepaalde doelgroepen. Voorbeelden zijn GIS-applicaties, rekentools, ERP of CRM applicaties. De focus ligt op het verbeteren van een effectief en efficiënt gebruik.

Eyetracking van printmedia-uitingen

Het testen en verbeteren van printmedia zoals advertenties, outdoor, leaflets, magazines en covers. Het kijkgedrag en de boodschapoverdracht wordt in kaart gebracht. 

Eyetracking van apps en mobiele websites

Het testen en verbeteren van apps en mobiele websites door middel van specifieke eyetracking apparatuur. De focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en het verbeteren van de user experience.